Εδώ θα βρείτε τα συστήματα συναγερμού που εγκαθιστά η εταιρία μας. Πατήστε το κουμπί Περισσότερα στο συναγερμό που σας ενδιαφέρει για αναλυτικές πληροφορίες.

Paradox-Insight-Paradox-Digiplex-EVOHD

Paradox Insight Paradox Digiplex EVOHD

Τα κέντρα της σειράς Digiplex EVO παρέχουν υψηλότατο επίπεδο προστασίας για τράπεζες, υψίστης ασφαλείας στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κυβερνητικά κτίρια καθώς και πολυτελείς κατοικίες όπου η μέγιστη ασφάλεια είναι απαιτούμενη. Τα συστήματα αυτά είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι εύκολα στη χρήση. Τα κέντρα Digiplex EVO ενσωματώνουν και δυνατότητες για σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης. Η βάση δεδομένων του συστήματος συναγερμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο μέχρι και 32 σημείων η παρακολούθηση των οποίων μπορεί να οριστεί σε οποιαδήποτε υποσύστημα (partition). Μπορούμε επίσης με την χρήση των λογισμικών BabyWare και NEware να διαχειριστούμε τους χρήστες και τις άδειες πρόσβασης τους. Ενοποιώντας το σύστημα συναγερμού με το σύστημα της ελεγχόμενης πρόσβασης τα κέντρα Digiplex EVO αυξάνουν το επίπεδο προστασίας που μπορεί να προσφέρει ένα και μόνο σύστημα ασφαλείας σημαντικά.

Περισσότερα

Sigma S-Pro 32 | 64 | 80

Πίνακας συναγερμού και πυρανίχνευσης, με την επαναστατική λειτουργία All Day Secure, βασισμένος σε μικροϋπολογιστή.

Περισσότερα

Sigma AEOLUS  Νέος Ασύρματος

Ο κεντρικός πίνακας “Aeolus”, της SIGMA Technologies, είναι ένα σύγχρονο υβριδικό σύστημα ασφαλείας, που μπορεί να καλύψει, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, τις ανάγκες ενός μικρού ή μεσαίου χώρου.
Απλός στη χρήση και τον προγραμματισμό του, προσφέρει στον χρήστη πάρα πολλές δυνατότητες και έχει σχεδιασθεί με στόχο να σας παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη ευκολία στην χρήση.

Περισσότερα

Focus-KS-ST-IIIB-W/B
GSM/PSTN ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού με touch πληκτρολόγιο. Διαθέτει 8 ενσύρματες και 32 ασύρματες ζώνες. 3 ταυτόχρονοι τρόποι επικοινωνίας, SMS/τηλεφωνική κλήση/κεντρικός σταθμός.

Περισσότερα

FOCUS-KS-FC-64

Κεντρική μονάδα AR-64 16 ενσύρματων ζωνών, 24 διευθυνσιοδοτημένες ζώνες BUS με MODULE 7601. Ενσωματωμένος δέκτης 24 αμφίδρομων ασύρματων ζωνών και 8 τηλεχειριστηρίων.

Περισσότερα

Focus-KS-FC-300

Κεντρική μονάδα συναγερμού Focus-KS-FC-300, 8 ενσύρματες και 32 ασύρματες ζώνες. Διαθέτει φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά για τον χειρισμό αλλά και τον προγραμματισμό.

Περισσότερα

FOCUS-KS-FC-7664

16 ενσύρματων ζωνών. Ενσωματωμένος δέκτης 24 αμφίδρομων ασύρματων ζωνών και 8 τηλεχειριστηρίων. Επεκτείνεται μέχρι 64 ζώνες με BUS επεκτάσεις.

Περισσότερα

FOCUS-KS-FC-7668

GSM/PSTN κεντρική μονάδα, 8 ενσύρματων ζωνών, 128 διευθυνσιοδοτημένες ζώνες BUS. Ενσωματωμένος δέκτης 32 αμφίδρομων ασύρματων ζωνών και 16 τηλεχειριστηρίων.

Περισσότερα

KS-RFT-ROEL-C816

Πίνακας 8 ζωνών διπλασιαζόμενος σε 16, 2 ζώνες πληκτρολογίου, 2 ανεξάρτητα partition, 2 PGM επεκτεινόμενα σε 8 με 46 διαφορετικές λειτουργίες (για διαχείριση συσκευών ‘’έξυπνου σπιτιού’’).

Περισσότερα

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα Κέντρα Λήψης Σημάτων όπως με την Spartan Security, Personal Security, Grande Security κ.α. με την πλήρη διαμεσολάβησή μας, ώστε να διασφαλίσουμε την απόλυτη συνεργασία του συναγερμού σας ή του συστήματος καταγραφής εικόνας, με το ΚΛΣ.

Περισσότερα
Call Now
Directions