Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα
Κέντρα Λήψης Σημάτων με την πλήρη διαμεσολάβησή μας, ώστε να διασφαλίσουμε την απόλυτη συνεργασία του συναγερμού σας ή του συστήματος καταγραφής εικόνας, με το ΚΛΣ.

Spartan Security

Κέντρο λήψης Σημάτων 2107781577

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας της Spartan Security ‬δέχεται ψηφιακά ‪‎σήματα‬ συναγερμού επί 24ώρου βάσεως.

Όταν ληφθεί σήμα κινδύνου ή επείγουσας ανάγκης, ενεργοποιείται αυτόματα ο μηχανισμός άμεσης επέμβασης και η διαδικασία προστασίας του ‪συνδρομητή‬, με ταυτόχρονη ενημέρωση τόσο του ίδιου όσο και της Άμεσης Δράσης.

Εξοπλισμός

Η Spartan Security διαθέτει προηγμένα συστήματα ασφάλειας και σύγχρονες μηχανολογικές, ηλεκτρονικές και τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις ώστε το Κέντρο Λήψεως Σημάτων‬ να λειτουργεί αδιάκοπα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, παρέχοντας στους συνδρομητές μας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Personal Security
Personal Security

Κέντρο λήψης Σημάτων 2107781577

Η Personal Security
είναι μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον κλάδο των υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η υψηλή τεχνογνωσία, η αξιοπιστία και κυρίως η προσήλωση του ανθρώπινου δυναμικού μας στους στόχους της εταιρείας, διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουμε. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η ικανοποίηση όλων των αναγκών των πελατών μας, πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο.

Εξοπλισμός

Ο υψηλής αξιοπιστίας εξοπλισμός μας, ο οποίος συνεχώς αναβαθμίζεται σύμφωνα με τις τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής και είναι μοναδικός στην Ελληνική αγορά, μας έχει κατατάξει ως την κορυφαία εταιρεία στις υποδομές στο χώρο της ηλεκτρονικής ασφάλειας, προσφέροντας στους συνδρομητές αλλά καί στους συνεργάτες μας άμεση, αξιόπιστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε κάθε τους ανάγκη και απαίτηση.

Grande Security
Grande Security

Κέντρο λήψης Σημάτων 2107781577

Μέρα-νύχτα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με συνέπεια αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, ταχύτητα, επαγγελματισμό, πρωτοπορία, με νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες.

Εξοπλισμός

Η έδρα του κέντρου λήψης σημάτων & εικόνας της GRANDE SECURITY βρίσκετε στην Αθήνα στο Γαλάτσι σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Πρόσφατα ανακαινισμένες, με πλήρη θωράκιση, ελεγχόμενη πρόσβαση, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και καταγραφής σ’ όλο το κτήριο. Σύστημα συναγερμού εσωτερικό, περιμετρικό και πυρασφάλειας. Αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης. Με κέντρο επιχειρήσεων που πληροί όλες της προδιαγραφές και με πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός όπως συστοιχία πολυπύρηνων Main Servers και Backup Servers σε διαρκή αδιάλειπτη και ταυτόχρονη λειτουργία (HP & IBM). Μεγάλα ON-LINE UPS – INVERTER ικανά να τροφοδοτήσουν για αρκετές ώρες όλη την δομή υπολογιστών – φωτισμού – κλιματισμού – επικοινωνιών (χωρίς χρήση γεννήτριας). Μεγάλο ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος Η/Ζ για απεριόριστη παροχή τάσης. Εφεδρικό μικρότερο ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος Η/Ζ. Τρόποι Επικοινωνίας που υποστηρίζονται. Ιδιόκτητο κύκλωμα Οπτικών Ινών από τον ΟΤΕ ΑΕ (metro Ethernet) μεγάλης χωρητικότητας και ταχύτητας, με εφεδρικό  κύκλωμα διαφορετικής όδευσης.

Call Now
Directions